دوشنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ / بعد از ظهر / | 2023-03-20
کد خبر: 274902 |
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۴۰۱ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دومین جشنواره ملی «من فناوری هسته‌ای» هستم با هدف ارتقاء تفکر خلاق برای مخاطبان و در محورهای دانش آموزان دوره متوسطه، معلمان دوره متوسطه و دانشجویان برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، دانش و فناوری هسته‌ای نقش مهمی در نیل به بسیاری از اهداف توسعه […]

دومین جشنواره ملی «من فناوری هسته‌ای» هستم با هدف ارتقاء تفکر خلاق برای مخاطبان و در محورهای دانش آموزان دوره متوسطه، معلمان دوره متوسطه و دانشجویان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، دانش و فناوری هسته‌ای نقش مهمی در نیل به بسیاری از اهداف توسعه پایدار از جمله حوزه سلامت، امنیت غذایی، انرژی و محیط زیست دارد. از سوی دیگر، آموزش نیز یکی از مولفه‌های اصلی برای توسعه پایدار است. لذا نمی‌توان آموزش کاربردهای علوم و فناوری هسته‌ای را در اقشار مختلف جامعه نادیده گرفت. یکی از گروه‌هایی که جزو اصلی‌ترین مخاطبان این قبیل آموزش‌ها می‌باشند، دانش‌آموزان دوره متوسطه، معلمان ایشان و نیز دانشجویان هستند.

ناگفته نماند که مخاطبان این آموزش‌ها با چالش‌هایی از جمله محدودیت منابع و نیروی آموزش‌دهنده مواجه هستند. به همین علت، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، آموزش حرفه‌ای علوم و فنون هسته‌ای را مورد حمایت خود قرار داده است و این موضوع نقطه قوتی به منظور پیشبرد اهداف آموزشی در وزارت‌‌های آموزش و پرورش و علوم در سطح منطقه شده است.  

جشنواره “من فناوری هسته‌ای هستم” با هدف ارتقاء تفکر خلاق برای مخاطبان و در محورهای زیر طراحی شده است:

ادامه خبر...
آزمون شماره 4 تیزهوشان ماخ برگزار شد

۱) دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌توانند تحقیقات خود را در محورهای کاربرد فناوری هسته‌ای در صنعت؛ کاربرد فناوری هسته‌ای در حفظ محیط زیست؛ شتابدهنده‌های ذرات و کاربردهای آنها؛ نیروگاه هسته‌ای به عنوان منبع تولید انرژی پاک؛ و مزیت رقابتی برق هسته‌ای در سبد انرژی کشور؛ در قالب یک ویدئو کلیپ به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

۲) معلمان دوره متوسطه چطور مفاهیم هسته‌ای، نحوه عملکرد یک نیروگاه اتمی و چرخه سوخت هسته‌ای را خلاقانه به دانش‌آموزان ارائه می‌کنند.

۳) دانشجویان چطور یک سرمایه‌گذار را مجاب می‌کنند که در یکی از پروژه‌های کاربردهای غیربرقی نیروگاه‌های اتمی؛ و یا روش‌های نوین مدیریت پسماندهای پرتوزا؛ و یا روش‌های نوین پاک‌سازی زمینه‌های آلوده به مواد پرتوزا سرمایه‌گذاری کند. همچنین دانشجویان می‌توانند در زمینه منابع طبیعی پرتوگیری مردم؛ گاز رادن و مخاطرات آن؛ ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای؛ نقش فناوری هسته‌ای در مدیریت و کاهش آلودگی پلاستیک در محیط زیست؛ و نیز کاربردهای ایزوتوپ‌های پایدار آثار خود را ارسال نمایند.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را در خصوص هر یک از محورهای جشنواره حداکثر تا تاریخ پانزدهم بهمن ماه به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت جشنواره به آدرس NSO.nstri.ir مراجعه فرمایید.

برگرفته از سایت : پورتال سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

منبع خبر «» است و پایگاه خبری ماخ در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 274902 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری ماخ مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید توسط پایگاه خبری تحلیلی ماخ در وب‌سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید، در غیر این‌صورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید