روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان:
به گزارش روابط عمومی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، گردهمایی سراسری دو روزه رؤسا و کارشناسان ادارات استعدادهای درخشان در ارومیه برگزار شد.
این گردهمایی از صبح چهارشنبه، ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۱ آغاز شده و پس از برگزاری جلسات تخصصی و بحث و تبادل نظر در روز پنجشنبه ۱۹ خرداد، در اختتامیه ای با حضور الهام یاوری، ریاست سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، جواد جنگی، مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی و معاونین و مدیران سمپاد به کار خود پایان داد
در این گردهمایی که با حضور رؤسا و کارشناسان ادارات سمپاد از سراسر کشور برگزار شد، مهمترین اهداف و برنامه های سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بررسی و تبیین شد و حاضران در جلسات تخصصی به بحث و تبادل نظر در این باره پرداختند.
ارائه و تبیین آیین نامه مدارس استعدادهای درخشان، بررسی تخصصی و رونمایی از طرح ها و برنامه های سمپاد، ارائه شیوه نامه های برگزاری المپیادهای علمی و آزمون ورودی و … نیز در دستور کار این گردهمایی قرار داشت.
در اختتامیه گردهمایی سراسری رؤسا و کارشناسان ادارات استعدادهای درخشان، الهام یاوری، ریاست سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، جواد جنگی، مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی و شهروز الهوردی زاده، رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش آذربایجان غربی به ایراد سخنرانی پرداختند.
یاوری شعارِ “هر نیاز کشور، یک سمپادی آماده اثرگذاری” را به عنوان راهبرد این سازمان معرفی کرده و از مدیران، معلمان و کارشناسان سمپاد خواست برای نهادینه شدن این شعار و تربیت دانش آموزان مفید برای حل مشکلات کشور تلاش کنند.
جنگی نیز آموزش و پرورش را یکی از مهمترین نهادهای تحول آفرین دانست و تصریح کرد تحول آفرین بودن یعنی تربیت دانش آموزانی که بتوانند برای ایران اسلامی سربلند نقش آفرین باشند و بدرخشند و مدارس سمپاد، چنین پایگاه هایی هستند که باید تقویت شوند.
همچنین الهوردی زاده ضمن خوشامدگویی به حضار، بر اهمیت مدارس سمپاد تأکید کرده و از لزوم حمایت بیشتر از مدارس و دانش آموزان سمپاد در استان ها گفت.
در آیین افتتاحیه این گردهمایی نیز فرهاد فتحی نژاد، معاون برنامه ریزی و مدیریت مدارس سازمان ملی استعدادهای درخشان، امید نقشینه، معاون هدایت و توانمندسازی فراگیر، علی بهرامی مدیرکل امور اداری و مالی سازمان و افشین سنایی، معاون متوسطه آموزش و پرورش آذربایجان غربی، به تبیین نکات مهمی درباره اهداف و نیازهای سمپاد پرداختند.
فتحی نژاد پس از تبیین شعار محوری سمپاد درباره تربیت سمپادیهای اثرگذار، متناسب با نیازهای جامعه، حضور معلمان و مدیران مجرب و علاقه مند، دانش آموزان برجسته و فارغ التحصیلانی که حامی و پشتیبان مدارس سمپاد هستند، را از نقاط قوت این سازمان معرفی کرده و گسترش هرچه بیشتر برنامه های تربیتی و بستههای یادگیری چند ساحتی را یک نیاز اساسی در مدارس سمپاد دانست.
سنایی نیز با تأکید بر ضرورت تقویت و ارتقا مدارس سمپاد از مسئولیت سنگین استعدادهای برتر در قبال جامعه گفت و بیان کرد در حال حاضر ۴۶۰۰ دانش آموز در ۲۸ مدرسه سمپاد در استان آذربایجان غربی مشغول به تحصیل هستند که توسعه آن در دستور کار استان قرار دارد.
در این گردهمایی علی بهرامی مدیرکل امور اداری و مالی سمپاد نیز در خصوص تدوین شیوه نامه مالی مدارس سمپاد نکاتی را ارائه نمودند.
برگرفته از سایت : پورتال سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان