شنبه, ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-04-01
کد خبر: 1469 |
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | ارسال توسط :
۰
3
ارسال به دوستان
پ

روزنامه انگلیسی تایمز به تازگی نتایج مطالعاتی از کتاب‌های منتشرشده توسط زنان را در چند سال اخیر منتشر کرده است که کمی عجیب و غیرقابل انتظار است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از لیت‌هاب، روزنامه انگلیسی تایمز به تازگی نتایج مطالعاتی از کتاب‌های منتشرشده توسط زنان را در چند سال اخیر منتشر کرده است که کمی عجیب و غیرقابل انتظار است. با توجه به این مطالعات -که با همکاری رادیو بی بی سی و دانشگاه آکسفورد انجام شده است- گفته می‌شود که زنان نویسنده با افزایش سن داستان‌های بیشتری درباره شخصیت‌های غیرهمجنس خود می‌نویسند.
 
بر اساس نتایج این تحقیقات و آمارهای گرفته شده از کتاب‌های نوشته شده توسط نویسندگان زن انگلیسی زبان معلوم شده است که این نویسندگان وقتی پیرتر می‌شوند کمتر درباره شخصیت‌های زن داستان می‌نویسند و دوست دارند قهرمانان خود را از میان مردان انتخاب کنند.
 
در این تحقیق حدود ۱۰هزار داستان منتشرشده از رد‌های سنی مختلف از جمله ۵ تا ۱۳ سال و سنین بالاتر بررسی و معلوم شد که نویسندگان نوجوان دختر وقتی سن آنها بالاتر می رود کمتر از میان جنس موافق شخصیت‌ و قهرمان انتخاب می‌کنند. در این مطالعه ۷۰درصد داستان‌های نوشته شده توسط دختران پنج ساله همگی قهرمانان زن داشتند؛ ولی با بالارفتن سن نویسندگان، قهرمانان زن آنها نیز کاهش پیدا کرد.
 
محققان آکسفورد مشاهده کردند که این پدیده در مورد نویسندگان نوجوان پسر کمتر مشاهده می‌شود و آنها با بالارفتن سن خود شخصیت‌های قهرمان داستان‌های خود را از میان مردان انتخاب می‌کنند. محققان درباره این نتایج نظریه‌ای منتشر و اعلام کردند که دلیل این امر می‌تواند به خاطر داستان‌های منتشرشده در بازار کتاب باشد که بیشتر قهرمان‌های آنها را مردان تشکیل می‌دهند.
 
محققان دانشگاه آکسفورد گفتند: در بیشتر داستان‌های منتشرشده در تمام ژانرها قهرمان‌ها از میان مردان انتخاب می‌شوند و این مسئله بیشتر در مورد نویسندگان دختر نوجوان تاثیرپذیری بیشتری دارد. دختران نوجوان فکر می‌کنند اگر قهرمان‌های داستانی خود را از میان مردان انتخاب کنند، بیشتر موفق خواهند شد.
 
ادامه خبر...
فریدون عمو‌زاده خلیلی رئیس نخستین هیات‌مدیره انجمن صنفی نویسندگان کودک و نوجوان شد

منبع مطالب : خبرگزاری کتاب ایران

منبع خبر «» است و پایگاه خبری ماخ در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 1469 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری ماخ مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید توسط پایگاه خبری تحلیلی ماخ در وب‌سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید، در غیر این‌صورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید