به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، آئین تجلیل از دانش آموزان دختر برگزیده در عرصه های علمی و پژوهشی امروز مورخ بیستم آذرماه ۱۴۰۰ در سالن آمفی تئاتر ساختمان مرکزی وزارت آموزش و پرورش با حضور مقام عالی وزارت، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده و […]
بر اساس این گزارش آقای دکتر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در مراسم تجلیل از دانشآموزان دختر پژوهشگر به مناسبت هفته پژوهش با بیان اینکه هفته پژوهش نمادی است تا به وضعیت نظام آموزشی و پرورشی بپردازیم، به وجود سطوحی از سواد هم اشاره و اظهار کرد: پس از مرحله تسلط اسمی بر سواد وارد مرحله مفهومی می شویم که در آن فرد درک عمیق تری از آموخته های خود خواهد داشت. سپس وارد مرحله عملکردی می شویم که استفاده کاربردی از آموخته ها در آن شکل می گیرد.
وی در ادامه گفت: موضوع مسئولیتهای اجتماعی در سطح بالاتری از دانش مطرح می شود مثلا دانشآموزی که از نظر تحصیلی و پرورشی دانش آموز خوبی است، در این سطح می تواند چند دانش آموز دیگر را هم تحت پوشش قرار دهد و آن ها را از دانش خود بهره مند سازد.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: این سطح از سواد دانش آموز را به فردی کارآفرین تبدیل می کند و او را برای اثر گذاری مثبت در زندگی فردی و اجتماعی آماده می کند.
نوری گفت: در دوران کرونا شاهد نذر خدمت بودیم، مثلاً خیرینی که در این ایام به پرستاران کمک کردند و وظیفه مراقبت از بیماران را برعهده می گرفتند، مسئولیت اجتماعی برایشان اهمیت داشت. بنابراین باید سعی کنیم مدارس را به این سمت و سو سوق دهیم.
در ادامه این مراسم خانم دکتر انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین مراسمی اظهار کرد: خوشحالم در جمع دخترانی هستم که برای رسیدن به تمدن ایرانی اسلامی تلاش میکنند. هنر این است که ظرفیت هایمان به منصه ظهور برسد و توانمندی هایی که خداوند در وجود انسان ها به ودیعه نهاده، رشد پیدا کند تا به سمت کمال بالاتر گام برداریم.
وی ادامه داد: شکر این است که زکات انتشار علم را به جا بیاوریم و جامعه را از نعمتی که داریم بهرهمند کنیم، خداوند تعبیر زیبایی در مورد انفاق دارد و میفرماید که در این کار ایمان، انسانیت و زندگی بهتر فرد تثبیت میشود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت که امیدوارم نخبگان کشور نه تنها کشورمان را از ظرفیت های خود بهره مند کنند بلکه منشاء اثرگذاری و تحول در زندگی بشریت باشند.
خانم دکتر الهام یاوری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ضمن خیر مقدم به میهمانان و گرامیداشت تلاشهای دختران پژوهشگر، برای دانش آموزانی که در این مراسم تجلیل شدند، آرزوی موفقیت کرد.
وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم بیان کرد که جانشینی انسان در زمین و برتری برخی از افراد نسبت به برخی دیگرهمه برای آزمایش انسان ها از مسیر داشته هایشان است و چنین نگاهی است که تلاش های پژوهشگران و تلاش گران ساحت های علمی، فرهنگی، هنری و قرآنی کشور را به مسئولیت پذیری و ادای وظیفه پیوند می زند.
در پایان مراسم از دانش آموزان دختر برگزیده با حضور معاون امور و زنان و خانواده ریاست جمهور، وزیر آموزش و پرورش، مشاور وزیر در امور زنان و خانواده و رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تجلیل شد.
۱۹۷۰-۰۱-۰۱ ۰۰:۰۰:۰۰
برگرفته از سایت : سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد)