شنبه, ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-04-01
کد خبر: 2983 |
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | ارسال توسط :
۰
3
ارسال به دوستان
پ

آیین اختتامیه‌ی مرحله‌ی بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی استان بوشهر ساعت ۱۰صبح روز یکشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ به‌ صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان‌بوشهر، در آیین اختتامیه بیست و سومین جشنواره قصه گویی استان بوشهر افسون امینی مدیرکل آفرینش‌های فرهنگی کانون بیان داشتند: با توجه به شرایط خاص محدودیت های  شیوع کرونا با همکاری مجدانه مربیان توانمند که پشتوانه کانون می باشند و سالها چراغ جشنواره قصه گویی این میراث گرانبها را روشن نگه داشته‌اند توانستیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و با استفاده از تکنولوژی و بهره گیری از فضای مجازی ، چراغ  بیست و سومین جشنواره قصه گویی با تمام فرازها و نشیب‌ها  روشن نماییم .

در ادامه ضمن تشکر از مدیر کل و همکاران استان بوشهر بیان داشتند استانها به صورت هدفمند و با برنامه‌ریزی دقیق و اصولی  به اختتامیه جشنواره قصه گویی استانی  رسیدند که دستاوردی خوب و موفقیتی ارزشمند و باعث کشف و تقویت توانمندی‌هایمان شد.

وی افزود قصه گویی یک هنر است که با مخاطبانش پر و بال می گیرد با توجه به تغییر ذائقه و سلیقه کودکان امروز در مقایسه با کودکان دیروز باید به دنبال راه های تازه برای ارتباط با آنها ، شناخت علایق و برنامه‌ریزی دقیق و خلاقانه باشیم و در کیفیت اجرا و محتوا مدام خود را به روز نگه داریم.

سمیه رسولی مدیر کل استان در مراسم اختتامیه جشنواره قصه گویی گفت : خداوند را شاکریم که فرصت برگزاری این جشنواره به صورت مجازی را با توجه به شرایط ناشی از شیوع کرونا پس از از وقفه طولانی فراهم نمود تا لحظاتی را همسفر قصه های زیبا شما باشیم .

وی افزود:  قصه و قصه گویی هنری متعالی و ماندگار است که قدمتی به بلندای تاریخ بشر دارد و یکی از مهمترین و تاثیرگذار ترین ابزارهای تربیتی برای کودکان و نوجوانان می باشد.

ادامه خبر...
شهرک پرند به حوزه صنعت بازی و اسباب‌بازی اختصاص یافت/ شرکت‌های ایرانی ظرفیت حضور در بازارهای جهانی را دارند

در ادامه توضیحاتی اجمالی در خصوص فرایند هم اندیشی ،برنامه ریزی و روند  اجرایی ، تعداد شرکت کنندگان ، رابطین داوران جشنواره بیان نمودند سپس از تلاش های کلیه دست اندرکاران جشنواره استانی به ویژه رابطینی که از ماه‌ها پیش با همراهی کارشناسان تخصصی به تفکیک هر یک از بخش‌های جشنواره ،با جدیت به فعالیت پرداختند قدردانی کردند

در پایان الهام دارابی مسئول دبیرخانه بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی ضمن تقدیر از دست اندرکاران قصه گویی در استان بوشهر ،قصه و قصه گویی را یکی از نیازهای  مخاطب امروز دانستند که باعث افزایش هوش اجتماعی، تقویت روابط انسانی ،شناخت خود و جامعه ،ایجاد جهانی امن برای کودکان ونوجوانان می شود

در ادامه ورود مربیان را به دنیای مدرن و عصر جدید قصه گویی خوشامد گفتند و بیان داشتند   همانطور که دنیا مدام در حال تغییر و تحول است و وارد عرصه جدیدی شده است مربیان نیز بایستی همپا با مخاطبان خود را به‌روز نمایند که در این زمینه دبیرخانه جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی زیرساخت‌های لازم آموزشی را فراهم می کند

گفتنی‌ست این آیین روز یکشنبه ۱۷ مرداد ماه از ساعت ۱۰ آغاز و همراه بود با اجرای زیبای دو قصه‌ی منتخب، اجرایی موسیقی محلی بصورت زنده، کلیپ های معرفی شهر و داوران جشنواره در فضای مجازی پس از ۲ ساعت به کار خود پایان داد.

منبع خبر : پایگاه خبری کانون نیوز

منبع خبر «» است و پایگاه خبری ماخ در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 2983 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری ماخ مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید توسط پایگاه خبری تحلیلی ماخ در وب‌سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید، در غیر این‌صورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید