دوشنبه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-06-05
کد خبر: 3635 |
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | ارسال توسط :
۰
3
ارسال به دوستان
پ

داستان «زرنگ‌بازی» نوشته اسماعیل‌اله دادی، مربی فرهنگی کانون پرورش فکری استان لرستان برگزیده ی جایزه جهانی «داستان ما و کرونا» شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون لرستان: خانه کتاب وادبیات ایران برگزیدگان مسابقه جایزه جهانی «داستان ما و کرونا» را معرفی کرد که دراین میان نام مربی کانون لرستان به چشم می خورد.
بر اساس این گزارش: داستان «زرنگ‌بازی» نوشته اسماعیل‌اله دادی، مربی فرهنگی و رابط ادبی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان لرستان و مربی مرکز شماره۳بروجرد برگزیده ی جایزه جهانی «داستان ما و کرونا» شد.
گفتنی است:جایزه جهانی «داستان ما و کرونا»، تلاشی برای گردآوری آثار ادبی در حوزه داستان در این زمینه است، خانه کتاب و ادبیات ایران کوشیده‌ است بخشی از روایت‌های مربوط به این ماجرا را گردآوری کند. به‌خصوص در بخش ویژه‌ این جایزه، تجربه‌های مدافعان سلامت و کسانی که در خط مقدم مبارزه با این بیماری قرار داشته‌اند، مدنظر برگزار کنندگان بوده است.

 

منبع خبر : پایگاه خبری کانون نیوز

ادامه خبر...
زن ۲۷ ساله: شوهرم خیلی مرد خوبی است ولی جلوی همه مرا کتک می‌زند!
منبع خبر «» است و پایگاه خبری ماخ در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 3635 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری ماخ مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید توسط پایگاه خبری تحلیلی ماخ در وب‌سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید، در غیر این‌صورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید