چهارشنبه, ۹ فروردین ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-03-29
کد خبر: 5013 |
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | ارسال توسط :
۰
3
ارسال به دوستان
پ

آرنیکا فروتن عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان عنوان برگزیده‌ی جشنواره‌ی ملی «دوست من کتاب» را کسب کرد

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون سیستان و بلوچستان، آرنیکا فروتن، عضو مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک خاش، برگزیده‌ی گروه سنی کودک در بخش داستان شد.

بر اساس این خبر، جشنواره ملی «دوست من کتاب» در هفته کتاب سال ۱۳۹۹ به همت اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان و محفل ادبی هگمتانه در سه گروه سنی کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار شد و بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ اثر از سوی شرکت‌کنندگان به دبیرخانه رسید.

هیات داوران نخستین جشنواره ملی شعر و داستان همدان «دوست من کتاب» پس از بررسی آثار در مرحله نخست ۷۹۳ اثر را برای داوری نهایی انتخاب کردند و در نهایت ۲۴ اثر برتردر بخش‌های مختلف به عنوان برگزیده معرفی شد.

گفتنی است محمدرضا یوسفی، محمود پوروهاب و کمال شفیعی داوری بخش داستان را برعهده داشتند.

منبع خبر : پایگاه خبری کانون نیوز

ادامه خبر...
صمیمیت، ویژگی مربیان کانون است
منبع خبر «» است و پایگاه خبری ماخ در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5013 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری ماخ مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید توسط پایگاه خبری تحلیلی ماخ در وب‌سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید، در غیر این‌صورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید