شنبه, ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-04-01
کد خبر: 3180 |
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | ارسال توسط :
۰
3
ارسال به دوستان
پ

«طراحی سرگرمی‌های محیطی آموزشی و خانوادگی»، محور اصلی یک نشست تخصصی است که عصر چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ به‌شکل مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری، اسکات نیکلسون استاد دانشگاه wilfrid laurier اناریتا در کانادا و طراح سرگرمی‌های معمایی و محیطی در این نشست که از ساعت ۱۷ روز چهارشنبه در فضای اسکای‌روم برای عموم علاقه‌مندان این حوزه برگزار می‌شود، درباره‌ی چیستی، ویژگی‌ها و تاثیرات سرگرمی‌های محیطی آموزشی و خانوادگی سخن خواهد گفت.
 دکتر نیکلسون که با سازمان‌های مختلف و موزه‌های جهان در زمینه‌ی طراحی بازی‌های رومیزی و سرگرمی‌های محیطی برای خانواده‌ها همکاری می‌کند، قرار است دراین نشست درباره‌ی نحوه‌ی استفاده از معماها و سرگرمی‌های محیطی در امر آموزش و یادگیری سخن بگوید.
وی همچنین در این ارائه با ذکر مثال‌هایی، شیوه‌های استفاده از برخی اصول طراحی برای رسیدن به اهداف آموزشی را تشریح خواهد کرد.
علاقه‌مندان برای حضور در نشست «طراحی سرگرمی‌های محیطی آموزشی و خانوادگی، می‌توانند به بخش پیام خصوصی صفحه اینستاگرام ایده‌آزاد اسباب‌بازی به نشانی ideaazad مراجعه کنند.
این نشست که از سوی اداره‌کل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طرح‌ریزی شده، زیرمجموعه‌ی رویداد ملی «ایده‌آزاد اسباب‌بازی» برگزار خواهد شد.
رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی با هدف شناسایی قابلیت‌ها و استعدادهای طراحان جوان و همچنین هدایت و حمایت از هنرمندان علاقه‌مند به طراحی اسباب‌بازی و فراهم آوردن عرصه‌ای برای نمایاندن خلاقیت‌ها و قابلیت‌های هنرمندان نواندیش و ایجاد انگیزه برای طراحان و ایده‌پردازان حوزه‌ی اسباب‌بازی ایرانی در سال «تولید، پشتیبانی‌ و مانع‌زدایی‌ «برنامه‌ریزی شده و زمینه‌ی‌ همکاری و هم‌افزایی پژوهش‌گران، طراحان، تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران، دست‌اندرکاران و توزیع‌کنندگان اسباب‌بازی را فراهم می‌آورد.

منبع خبر : پایگاه خبری کانون نیوز

ادامه خبر...
عضو کانون لشت‌نشاءآسمانی شد
منبع خبر «» است و پایگاه خبری ماخ در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 3180 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری ماخ مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید توسط پایگاه خبری تحلیلی ماخ در وب‌سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید، در غیر این‌صورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید