چهارشنبه, ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-06-07
کد خبر: 5859 |
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | ارسال توسط :
۰
4
ارسال به دوستان
پ

عضو موفق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد رتبه برتر کشوری در پنجمین جشنواره سفیران و مدافعان سلامت کسب کرد .

به گزارش روابط عمومی کانون کهگیلویه و بویراحمد ؛ عضو مرکز فرهنگی هنری شماره یک یاسوج کانون این استان  موفق به کسب رتبه برتر کشوری در پنجمین دوره جشنواره سفیران سلامت و اولین دوره جشنواره مدافعان سلامت شد.

گفتنی است جشنواره سفیران سلامت در ۵ محور برگزار شد که گلارین رحمتی عضو موفق کانون این استان در رشته‌ نقاشی موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد.

قابل ذکر است در آیینی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش  و مسوولان استانی  از برگزیده برتر کشوری پنجمین جشنواره سفیران سلامت تجلیل شد.

منبع خبر : پایگاه خبری کانون نیوز

ادامه خبر...
داستان عاشورایی تازه ترین نشست انجمن داستان کانون ایلام را رونق بخشید
منبع خبر «» است و پایگاه خبری ماخ در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5859 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری ماخ مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید توسط پایگاه خبری تحلیلی ماخ در وب‌سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید، در غیر این‌صورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید